Szállítás

Egyedi termékeinket a Magyar Posta Zrt., a vele kötött szerződés értelmében a saját Általános Szerződési Feltételei alapján szállítja, ezért a szállítási költség a Magyar Posta Zrt. által meghatározott díjakon történik. 

FONTOS! A megrendelt termékek szállítási költsége a Vevőt terhelik. A feltüntetett értékhatár feletti és 2 kg alatti megrendelés esetén a szállítás költségét átvállaljuk!  Más esetben, amikor a termék értéke meghaladja ugyan a feltüntetett értékhatárt, de terjedelmes a csomag vagy a súly több mint 2 kg, egyedi szállítási feltételekkel kell számolni. Ez esetben értesítést küldünk az adott termék szállítási és csomagolási költségeiről. 

Fizetési lehetőségek 

Áruházunkban lehetőség van banki előre utalásra, utánvéttel és személyesen történő fizetésre. 

Szállítási lehetőségek és díjak 

A szállítás a „Kassza” menüben, a szállítási cím megadását követően a „Szállítási mód” almenüben választhatod ki az alábbiak közül: 

  1. Házhozszállítás futárszolgálattal  

 A házhoz szállításban partnerünk a Magyar Posta Zrt.  

A szállítási költségek feltüntetésekor mindig az aktuális díjaikat vesszük figyelembe, amely 1950,-Ft.

További részletekért keresd fel a Magyar Posta Zrt. weboldalát:  

www.posta.hu 

Házhozszállítással rendelt csomagodat fizetheted Banki előre utalással és utánvéttel is. 

  • Banki előre átutalással történő vásárlás

Amennyiben banki előre utalással szeretnéd kiegyenlíteni a vételárat, akkor az alábbi számlaszámra utalhatod a termék árát: 

Bankszámlaszám: 10402805-50526848-65811005

Kérjük, figyelj arra, hogy a szállítási mód szerinti postaköltséggel növelt teljes vételár utalásra kerüljön. Az összeg beérkezését követően a következő munkanapon a termék a számlával együtt postázásra kerül. 

A megrendelés egyedi azonosító számát (amelyet a megrendelésed során, valamint a visszaigazoló e-mailben is elküldünk) és neved, kérjük feltétlenül írd be a Közlemény rovatba! Ezáltal tudjuk megfelelően és gyorsan beazonosítani az álltalad kifizetett összeg megérkezését. 

  • Készpénzes utánvét

Megrendelésedet házhoz szállítás esetén utánvétes fizetési móddal is leadhatod. Ekkor a vételárat a futárnak kell készpénzben kiegyenlítened a csomag átvételekor, amely 1950,-fT

Erről bővebb információt a www.posta.hu oldalon találsz

  1. Bolti átvétel

Amennyibben személyesen szeretnéd átvenni a rendelésedet, a személyes átvétel előzetes egyeztetés után, előre megbeszélt időpontban lehetséges a Cifra Szobában (6795 Bordány, Kossuth u. 56.).

Ha még nem jártál nálunk, a Kapcsolat menüpontban megtalálod elérhetőségeinket.